تکنولوژی بلاک چین در جهان

رقابت چین ، روسیه و آمریکا بر سر برتری دفاعی بلاکچین

بلاکچین به سرعت وارد اهمیت استراتژیک دفاعی می شود و بودجه های دولتی با هدف دستیابی به این مهم ، در این فناوری سرازیر می شوند.

همانطور که در اخبار گزارش شد ، چین با هدف استفاده از مدیریت زنجیره تأمین ، قراردادهای هوشمند ، رمزگذاری نامتقارن و الگوریتمهای جمعی ، به طور جدی در فناوری بلاکچین سرمایه گذاری می کند.

چین فناوری بلاکچین را به عنوان برتری در مدیریت کلی سلاح ها و نیروی انسانی در جنگ می داند. همچنین خود را به عنوان پیشرو در فناوری بلاکچین در مقابل رقبایی همچون ایالات متحده ، تلقی می کند.

نخست وزیر چین ، شی جین پینگ می خواهد برای به دست آوردن “یک مزیت جدید صنعتی” از بلاکچین استفاده کند. سال گذشته ، مرکز اطلاعات دولتی چین ، به همراه شرکت های خصوصی چینی ، یک شبکه خدمات مبتنی بر بلاکچین (BSN) ایجاد کردند که می تواند به چینی ها توانایی نظارت بر فعالیت شهروندان آمریکایی در بازار را بدهد.

روسیه همچنین در مورد فناوری بلاکچین و به ویژه کاربردهای نظامی برای سیستم های دفاع سایبری تحقیق کرده است که اطلاعات زیادی در دسترس نیست .

روسیه و چین  تعداد زیادی از نمایندگان را به مجامع بلاکچین می فرستند و در نتیجه یکی از این مجامع نماینده آژانس اطلاعات روسیه (FSB) اظهارات خود را اینگونه اعلام می کند :

“اینترنت متعلق به آمریکایی هاست – اما بلاکچین به ما تعلق خواهد گرفت.”

گزارش سال ۲۰۲۰ بنیاد فناوری ارزش ، IBM ، آمازون و دلویت اظهار داشت که اگر ایالات متحده هزینه های تحقیق در مورد بلاکچین را افزایش ندهد ، می تواند از رقبای خود عقب بماند و خود را در برابر حملات سایبری بیش از پیش ببیند .

در ادامه این گزارش آمده است که دیدگاه فعلی و نسبتاً منفی منافع ارزهای رمزنگاری شده در ایالات متحده ، یک رژیم نظارتی دشوار را برای کاربردهای بلاکچین ایجاد می کند. درعوض ، ایالات متحده باید به دنبال پیوستن به متحدان خود مانند استرالیا و انگلیس باشد تا بتواند موضع استراتژیک تری در مورد دفاعیات و پیامدهای اقتصادی بلاکچین داشته باشد.

اگر قرار است بلاکچین اینترنت بعدی باشد ، ایالات متحده باید توجه بسیار نزدیکتر به این فناوری داشته باشد.