سیستم نظارتی بایننس مطابق با قوانین FATF
سیستم نظارتی بایننس مطابق با قوانین FATF
fatf تحقیقات در ارتباط شرایط و قوانین مبارزه با پولشویی در بازارهای مختلف مالی را در سرتاسر جهان انجام دهد و نتیجه آن را در گردهمایی هر چهار ماه یک بار خود به گزارش کشورهای عضو برساند تا این کشورهای عضو بتوانند خطر سرمایهگذاری در بازارهای مالی هدف را تحقیق و در مورد سرمایهگذارانی که به «کشورهای مشکوک» میروند مراقبت کنند.
افایتیاف که ناظر جهانی مقابله با پولشویی میباشد به ایجاد قانون برای کشورهای گروه بیست می پردازد به کشورها پیشنهاد کرده است که الزامات به اصطلاح «قانون سفر» را با سرمایه های مجازی پیوند دهند و واسطهها (در این مورد همان ارائهدهندگان خدمات دارایی مجازی یا VASP) باید اطلاعات قابل تشخیص فردی (PII) را درباره مبادلات ارزهای مجازی ارائه دهند.
باید گفت که سرمایه مجازی به شدت پرشتاب و گوناگون می باشد . به همین دلیل افایتیاف به دقت این بخش را زیر نظر دارد تا عملکرد استانداردها را بسنجد و بتواند خطرات و رویکردهای جدید و نوظهور را کشف کند. افایتیاف راهنمای بهروزرسانی شدهای را در مورد مسائلی مانند تبادلات نظیر به نظیر و کیف پولهای بدون نام صادر میکند و در ژوئن ۲۰۲۱ مرور دیگری بر استانداردهای اصلاح شده خواهد کرد.
بایننس، از بکار گیری سیستم نظارتى Travellerدر معاملات خود خبر داد. این سیستم به طور خودکار VASP های مختلف (ارائه دهندگان خدمات دارایی مجازی)را شناسایی می کند. در نتیجه بایننس قادر خواهد بود به سرعت پولشویی ها را شناسایی و از قانون “انتقال” FATF پیروی کنند.
این عملیات با همکاری شرکت سایفرتریس انجام میشود. مدیر عامل سایفرتریس، دیو جوانز اطمینان داد که Traveller باعث میشود بایننس از بالاترین استانداردهای جهانی در مبارزه با پول شویی برخوردار شود.
این خبر بعد از اینکه بایننس چندین هشدار از سوی نهادهای نظارتی دریافت کرد، باعث دلگرمی شد. قبل تر سازمان نظارت بر ارزهای دیجیتال ژاپن اظهار داشت که این صرافی برای ارائه خدمات مالی در این کشور ثبت نشده است. انگلیس نیز به بایننس اجازه فعالیت در این کشور را نداده. همچنین کمیسیون اوراق بهادار انتاریو خدمات بایننس را بدون مجوز خطاب کرد.
[…] سیستم نظارتی بایننس مطابق با قوانین FATF […]