کاهش ۲۱درصدی استخراج در شبکه بیت کوین
در شرایطی که ماینرهای بیت کوین به طور گروهی در حال خروج از چین هستند، سختی استخراج بیت کوین کاهش مییابد و احتمالاً سطح آن همانند اوایل سال گذشته میلادی خواهد شد.
برآوردها نشان میدهد که سختی استخراج بیت کوین ۲۱ درصد افت میکند. این در حالی است که تغییرات دو رقمی در سختی شبکه بیت کوین به ندرت پیش میآید و این کاهش را شاید بتوان بزرگترین تغییر در تاریخ سختی شبکه بیت عنوان کرد. گفتنی است درآمد ماینرها هم با سقوطی سرسامآور به ۲۳ میلیون دلار در روز رسیده که نسبت به اوج آن در ماه مه امسال ۶۴.۵ درصد افت کرده است..
به دنبال خروج گسترده ماینرها از چین، پیش بینی می شود روز اول جولای (۱۰ تیر) سختی استخراج بیت کوین تاحدی کاهش پیدا کند که به سطوح ثبت شده در اوایل سال ۲۰۲۰ برسد.
به گفته دیلان لکلر (Dylan LeClair)، از تیم مشاوران پولی ۲۱st Paradigm، شبکه بیت کوین پس از تنظیم و تعدیل بعدی، ۲۱ درصد از سختی خود را از دست می دهد.
این تنظیمات دوره ای در مکانیسم بیت کوین به گونه ای کدگذاری شده اند که ثبات زمان تولید بلوک تضمین شود. به همین ترتیب، وقتی ماینرها از شبکه خارج می شوند، برای جبران تلفات توان محاسباتی آنها، سختی شبکه کاهش می یابد.
تعدیل دو رقمی سختی شبکه (خواه مثبت یا منفی) نسبتاً نادر است. با این اوصاف، شاید بتوان گفت کاهش ۲۱٫۱ درصدی پیش رو بزرگترین افت در تاریخ بیت کوین خواهد بود.
از سوی دیگر، درآمد استخراج کنندگان بیت کوین نیز با ۶۴٫۵ درصد کاهش نسبت به اوج ثبت شده در ماه می ۲۰۲۱ (اردیبهشت و خرداد) به ۲۳ میلیون دلار در روز رسیده است.
مهاجرت ماینرها
وی در ادامه اظهارات خود می گوید که بعد از محدودیت های نظارتی اعمال شده از سوی دولت چین، ماینرها به کشورهایی همچون قزاقستان ، ایالات متحده و حتی کشورهای آفریقایی مهاجرت می کنند و برای تامین هزینه های انتقال تجهیزات، بیت کوین های خود را می فروشند. این یکی از اصلی ترین کاتالیزورهای افزایش فشار فروش به شمار می رود.
به گفته کاوشگر شبکه BTC.com ، بعد از این کاهش، سختی شبکه بیت کوین احتمالاً به ۱۶٫۲۵ T می رسد که آخرین بار در ماه می ۲۰۲۰ (اردیبهشت ۹۹) دیده شد. گفتنی است که سختی استخراج بیت کوین هر دو هفته یک بار تعدیل می شود .
[…] کاهش ۲۱درصدی استخراج در شبکه بیت کوین […]